Een virus vrije omgeving met de OC Air Purifier 1000

Air Purifier 1000

Ervaar een gezondere leefomgeving met de OC Air Purifier 1000, een geavanceerde luchtreiniger met HEPA-filter van klasse H14 die 99,995% van de schadelijke deeltjes verwijdert, ideaal voor woningen en openbare ruimtes tot 100 m2. Met zijn stil design, aanpasbare kleuropties, en efficiënte werking, zorgt deze purifier voor klinisch schone lucht en beschermt tegen virussen en allergenen in elke omgeving.

IMG_6866
“Adem Vrijuit met de OC Air Purifier 1000: Jouw Schild Tegen Virussen en Allergenen”

Geniet van een virusvrije omgeving met de geavanceerde OC Air Purifier 1000, jouw ultieme oplossing voor zuivere lucht in jouw woning of openbare ruimtes tot 100 m2. Deze krachtige luchtreiniger verwijdert effectief micro-organismen, schimmelsporen, allergenen en stofdeeltjes, en garandeert een klinisch schone lucht zowel thuis als op je werkplek.

Met een indrukwekkende filtratie-efficiëntie van 99,995%, dankzij het HEPA-filter van klasse H14 – hetzelfde type gebruikt in operatiekamers – vangt de OC Air Purifier zelfs de kleinste schadelijke deeltjes. Dit betekent maximale bescherming tegen virussen zoals SARS-CoV en Covid-19, en een significant gezondere binnenomgeving voor jou.

De OC Air Purifier 1000 is niet alleen een krachtig wapen tegen virussen en allergenen, maar ook een stil en stijlvol apparaat dat naadloos in jouw interieur past. Beschikbaar in gebroken wit en aanpasbaar in elke gewenste RAL-kleur, biedt het apparaat een subtiele en elegante aanvulling op jouw ruimte. De optionele boost-functie zorgt voor een snelle en grondige luchtreiniging, ideaal voor gebruik in onderwijsinstellingen, gezondheidszorgfaciliteiten, restaurants, hotels en kantoren.

De OC Air Purifier 1000 is ontworpen met het oog op jou, met gemakkelijke bediening, topkwaliteit componenten en een lange levensduur. Het robuuste, dubbelwandige metalen ontwerp met poedercoating en wielen voor eenvoudige verplaatsing maakt het een praktische keuze voor elke omgeving.

Kies voor gezonde lucht, kies voor de OC Air Purifier 1000 – jouw partner voor een veilig en fris binnenklimaat.