Ontdek de Expertise van OC IMP Klima, Onderdeel van Orange Climate

 

Bij Orange Climate zijn we trots op ons dochterbedrijf OC IMP Klima in Slovenië, een erkend expert in het vervaardigen van luchtbehandelingskasten en roosters. Met een eigen, geavanceerde testfaciliteit garandeert OC IMP Klima producten van de hoogste kwaliteit, getest onder de meest veeleisende omstandigheden. Hun expertise strekt zich uit over meerdere facetten binnen de klimaattechniek, waardoor zij in staat zijn om innovatieve en betrouwbare oplossingen te bieden.

Dit maakt OC IMP Klima een essentiële schakel binnen onze groep, die bijdraagt aan onze reputatie als toonaangevende specialist in klimaatsystemen. Hun diepgaande kennis en geavanceerde technologieën weerspiegelen onze toewijding aan kwaliteit en innovatie in klimaatbeheersing. Vertrouw op OC IMP Klima voor state-of-the-art luchtbehandelingsoplossingen, getest en beproefd om aan uw unieke eisen te voldoen.

Naast hun basis in Slovenië, heeft OC IMP Klima, een dochteronderneming van Orange Climate, ook verkoopkantoren in Montenegro, Servië, en Bosnië. Deze uitbreiding in de Balkanregio versterkt hun aanwezigheid in de Europese markt voor klimaatbeheersing. Door lokale kantoren te hebben, biedt OC IMP Klima directe expertise en ondersteuning aan klanten in deze regio’s. Deze strategische aanwezigheid onderstreept hun rol als prominente speler in de industrie en faciliteert snellere respons op marktbehoeften. OC IMP Klima’s groei in deze landen weerspiegelt hun toewijding aan kwaliteit en innovatie in klimaattechnologie.